SIGN İstanbul - Uluslararası 14. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı

Uluslararası 14. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı

06-09 Aralık 2012
 
SIGN-ISTANBUL-2012
 
       İFO Fuarcılık tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenen ve Türkiye’nin endüstriyel reklam alanındaki en önemli uluslararası fuar organizasyonu olan SIGN İstanbul, 6-9 Aralık 2012 tarihlerinde TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’ndekapılarını açıyor.
       4 gün boyunca devam edecek uluslararası buluşmada aralarında ABD, Japonya, Çin, Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Belçika, Hollanda, İspanya, İsveç, Kore, Kanada, Tayvan ve Tayland’ın da olduğu 30 ülkeden gelen ve 400 katılımcı firmayı ağırlayacak olan SIGN İstanbul’a 20 bin üzeri ziyaretçi bekleniyor. Bu sene SIGN İstanbul’a 6. Salonda eklendi. Yeni eklenen 6. salonla birlikte SIGN İstanbul 6.7.8.9. salonlarda açılıyor. 





       SIGN İstanbul dijital baskı sektörünü ve bu alandaki teknolojileri, ziyaretçileriyle buluşturuyor. Fuarda dijital baskı teknolojilerinin yanı sıra tabelalardan LED ve LED ekranlara, satış noktası çözümlerinden teşhir standlarına kadar geniş bir yelpazede endüstriyel reklamla ilgili yeni ürünler, teknoloji ve uygulamalar sergileniyor. 





       Sektörün dünya çapındaki en büyük buluşma adreslerinden birisi olan SIGN İstanbul, yine en yeni ürün ve teknolojilere ev sahipliği yapıyor. Fuara katılan firmaların pek çoğu, yeni geliştirdikleri teknoloji ve ürünleri ilk kez İstanbul’da ziyaretçisi ile buluşturuyor.





       6-9 Aralık tarihleri boyunca İstanbul’un merkezi noktalarından fuar alanına sağlanan ücretsiz servis saatleri ile tüm ziyaretçilerimiz kolaylıkla SIGN İstanbul’a ulaşabilirler. SIGN İstanbul 2012 hakkında detaylı bilgi ve online davetiye için www.signistanbul.com adresini ziyaret edebilir ya da (0212) 275 75 79 numaralı telefon ve sign@ifo.com.tr adresinden bize ulaşabiliriniz.
 
SIGN ISTANBUL 2011 FOTOĞRAFLARI
 




Merhaba. Grafik tasarım alanında paylaştığım yazıları, görselleri ve materyalleri anında takip edebilmek için www.mehmetyuksel.org adresini ziyaret edebilir, aynı zamanda sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz: Facebook & Twitter

0 yorum:

Yorum Gönder